Молодого хлопця вбили через "Лексус" у соцмережі


Працівники столичної міліції розкрили вбивство 21-річного жителя Подільського району.

На власному автомобілі "Лексус" хлопець поїхав до магазину і не повернувся. Співмешканець по квартирі зниклого звернувся по допомогу в міліцію, повідомляє прес-служба МВС у Києві.

Як з'ясували правоохоронці, незадовго до зникнення загиблий познайомився в інтернеті з двома  жителями Луганської області, які фактично нав’язались до нього в друзі. 

Згодом стало відомо, що саме нові друзі (23 і 25 років) і вбили хлопця.

Убивці пригляділи киянина на його сторінці в соціальній мережі, особливо їм сподобалися фото хлопця на "Лексусі", який і став метою злочину.

Зловмисники назвалися бізнесменами в сфері нерухомості, та запропонували своїй жертві очолити філіал вигаданого підприємства в Києві. Ця наживка і стала приводом для спілкування.

Під час зустрічі киянина холоднокровно вбили, на злощасному "Лексусі" вивезли тіло в ліс та закопали. На вкраденому авто поїхали додому на Луганщину.

На затримання убивць знадобилося два тижні. Наразі злочинці перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Проти них порушено кримінальну справу за "умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ