Столичних мешканців запрошують на різдвяну феєрію



З 14 грудня 2011 по 14 січня 2012 року в київській галереї "Dollyland" відбудеться виставка ляльок та ведмедиків Тедді "Різдвяна Феєрія".

Упродовж місяця відвідувачі зможуть зануритися в чарівний світ ангелів, купідонів, принцес, ельфів, світських красунь, ведмедиків Тедді та навіть драконів, створених визнаними майстрами України, Росії, Франції, Німеччини, Італії та Голландії, повідомляють організатори.

Серед експозиції представлені і класичні порцелянові образи всесвітньо визнаного майстра Хільдегард Гюнцель, пафосні красуні Сільвії Везер, а також зворушливі образи дітей у виконанні іменитих авторів Лаури Скаттоліні, Сью Лін Ван, Елоіз, Нел Грутед і Надін Ліппінлаускі.

Другий поверх виставкової експозиції "Різдвяна феєрія" прикрашений ведмедиками Тедді в костюмах генералісимусів, блазнів, наречених і навіть дракончиків, а також зайцями, котами і кониками з текстилю, виконаних Марією Гуйдою, Юлією Дмух, Світланою Олійник, Людмилою Литвиновою та Іриною Дубчак.

Галереї "Dollyland" знаходиться на вул. Еспланадній, 28 (ст.м. Палац Спорту). Час роботи з 11.00 до 20.00. Вхід вільний.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ