Київська адміністрація затвердила Стратегію розвиту міста


У Київській міській державній адміністрації затвердили проект Стратегії розвитку Києва до 2025 року.

Відповідне рішення прийняли члени Колегії КМДА, повідомляє прес-служба мерії.

15 грудня проект Стратегії винесуть на розгляд Київради.

"Ми завершуємо громадське обговорення Стратегії розвитку Києва. Рішенням Колегії проект документу затверджено і вже 15 грудня остаточний варіант буде розглядатися депутатами на сесії Київради. Попереду у нас найважливіше – реалізація проекту", – сказав голова КМДА Олександр Попов.

Він доручив головам столичних райдержадміністрацій підготувати портфель інвестиційних проектів – перелік перспективних об’єктів, підприємств, виробництв, які можуть зацікавити інвесторів та виконати завдання Стратегії розвитку Києва.

"Ми не чекали поки завершиться робота над теоретичною частиною Стратегії – увесь цей час ми активно вели інвестиційну політику, спрямовану на вирішення основних проблем міста. Особливо це стосується інфраструктурних проектів. Це будівництво шляхопроводів, мостів, нових станцій метрополітену... Тобто, приймаючи план розвитку Києва на 15 років, ми вже можемо звітувати про певне його виконання", – підкреслив Попов.

Як відомо, громадськість не задоволена новим Генпланом Києва до 2025 року. Активісти переконані, що таким чином влада має намір узаконити попередній дерибан землі і забудувати зелені зони міста.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ