Поки Попов хвалиться, демонтовані кіоски повертаються на обжите місце


У той час як Головне управління з контролю за благоустроєм звітує про демонтаж незаконних кіосків, розібрані лотки встановлюють на тому ж самому місці.

Про це "Українській правді. Київ" повідомили очевидці.

Так сталося, зокрема, з кіосками у підземному переході біля метро "Олімпійська", які взялися демонтувати у п’ятницю. Уже в суботу по обіді розібрані кіоски знову стояли на місці.

Ларьки, які розібрали у п'ятницю, в суботу знов працювали. Фото надане читачами "Української правди. Київ" 

"У перехід прибули працівники КП "Благоустрій" у супроводі міліціонерів та представника транспортної прокуратури з приписом останньої щодо демонтажу ролетів. Продавці яток зчинили ґвалт і почали телефонувати своїм хазяям. Незабаром у перехід прибули "братки" у спортивних костюмах з цигарками в зубах, що назвали себе власниками кіосків і зажадали припинення демонтажу. У цей час працівники "благоустрою" почали вже знімати фасади з двох кіосків", - розповіли очевидці.

За годину два кіоски повністю демонтували, а конструкції від них склали поруч у переході.

"І тут почалось найцікавіше. Не знаю, кому телефонували "братки", але близько 15 години роботи з демонтажу припинились, міліція з прокурором  кудись зникла, а працівники "благоустрою", зупинивши роботу, залишок робочого дня провели у переході, весело спілкуючись з охоронцями яток, що працюють на "братків".О 17 годині "благоустрівці" поїхали, а вранці у суботу в перехід приїхали "братки" з будівельниками і знову зібрали ятки", - розповіли місцеві мешканці.

За їх словами, увечері в суботу в цих лотках вже торгували ті ж торгівці, що і за день до "демонтажу". 

Таким чином, нелегальні кіоски в переході встановили вже втретє за останній місяць.

Водночас голова КМДА Олександр Попов у газеті, яка друкується коштом платників податків, заявляє, що "за мого керівництва Київ став чеснішим, щирішим, суворішим", "жити в Києві стало все-таки трошки світліше", "з вулиць зникли ларьки, які здавалися вічними".

Варто також відзначити, що "незаконні ларьки", які наступного дня знову працюють, демонтуються за кошти міського бюджету, а отже, за гроші кожного з мешканців. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ