У Києві затримано азербайджанця, який возив героїн з Росії


Співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Деснянського райуправління міліції ГУМВС Києва перекрили міжнародний канал надходження наркотичних засобів до столиці.

Попередньо встановлено, що героїн завозили з Росії.

В результаті оперативних заходів затримано 38-річного громадянина Азербайджану, який приїхав в Україну нібито з метою працевлаштування. Встановлено, що затриманий перебуває в наркотичній залежності і тривалий час вживає героїн.

Під час санкціонованого обшуку в квартирі, яку він знімав на Троєщині, правоохоронці вилучили 12 грамів наркотичної сировини, у тому числі 2 грами героїну. Приблизна вартість цієї партії за цінами чорного ринку становить 20 тис. грн.

Вся вилучена речовина направлена ​​на експертизу. Правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до скоєння аналогічних злочинів, а також встановлюють джерело походження цих наркотиків.

Як пояснив затриманий, на територію Україну він потрапив нелегально. Наркотики збирався продавати на ринках Києва, продаж хотів почати на одному з ринків Троєщини.

Чи встиг затриманий продати героїн - встановить слідство.

Зараз правоохоронці працюють над встановленням кола осіб, які можуть бути причетними до протиправної діяльності затриманого і ввезення наркотиків на територію України. Проти нього порушено кримінальну справу за ст.309 ч.2. Триває слідство.

Інтерфакс-Україна

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ