Влада знову зносить кіоски на "Олімпійській". Торговці тікають



Фото читачів УП. Київ

Співробітники Управління благоустрою Києва проводять демонтаж кіосків, які були повторно збудовані у підземному переході біля метро "Олімпійська" після демонтажу.

Про це "Українській правді. Київ" повідомили очевидиці подій.

За словами співробітників міліції, що перебувають на місці події, демонтаж здійснюється відповідно до припису Транспортної прокуратури, на підставі того, що конструкції у переході були споруджені без жодного дозволу, а також на підставі численних скарг громадян.

За словами очевидців, з другого боку, у переході присутні особи "кримінальної зовнішності", які поводяться зухвало, весь час комусь телефонують та намагаються "домовитись" про припинення демонтажу.

Водночас деякі продавці, що працюють в кіосках, спішно закривають свої ларьки з допомогою ролетів і тікають.

За день до цього кіоски у цьому переході були відключені співробітниками Київенерго від електропостачання через самовільне підключення ларьків до мережі зовнішнього освітлення підземного переходу.

Втім, вже за кілька хвилин спритні підприємці власноруч відновили живлення ларьків.

Раніше "УП. Київ" писала, що, попри заяви міської влади про нещадну боротьбу з незаконними ларьками, демонтовані кіоски на "Олімпійській" повернулися на старі місця.

Так, на початку грудня невідомі серед ночі встановили сигаретний кіоск на розі вулиць Фізкультури та Горького.

Так само повернулись МАФи на тротуар біля перехрестя вулиць Горького та Жилянської.

У ніч на 3 грудня невідомі поставили кіоск "Белорусские продукты" на тротуарі біля кута вулиць Фізкультури та Горького, на місце, де він стояв до реконструкції вулиці та був демонтований.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ