У Києві влаштували нарколабораторію в квартирі


У Києві міліція викрила кустарну нарколабораторію.

Як повідомили у ГУМВС України в Києві, правоохоронці припинили незаконну діяльність двох 19-річних хлопців, які спеціалізувалися на вирощуванні конопель, виготовленні та збуті небезпечного наркотичного засобу – "галашка".

"У звичайній квартирі однієї з київських багатоповерхівок ці молоді хлопці обладнали нарколабораторію з тепличним устаткуванням, системою клімат-контролю та світло відбиваючим покриттям на стінах. Таким чином, одна з кімнат була спеціально пристосована для вирощування наркомістких рослин", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, за даними міліції, у приміщенні забезпечувався постійний температурний та світловий режим, вентиляція, здійснювалося крапельне зрошення рослин.

"Скороспілі сорти конопель зловмисники вирощували в горщиках для квітів, застосовуючи сільськогосподарські добрива та спеціально очищену воду. Далі переробляли наркотичну сировину, фасували та зберігали для подальшого продажу", - повідомили у прес-службі.

Під час обшуку міліціонери вилучили 13 кущів наркотичного засобу "канабіс", паростки конопель та обладнання.

Готове наркозілля молоді ділки реалізовували за ціною 200 гривень за 100 грамів. З одного куща можна було зібрати до кілограма "врожаю".

Наразі зловмисники затримані. Слідчим відділом Подільського РУ вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ