На ТРК "Київ" заховали і опечатали відео з сесій Київради, де "дерибанили" землю



Фото УНІАН

Керівництво муніципального телеканалу "Київ" наказало виділити окрему шафу для зберігання архівних відеозаписів пленарних засідань Київради.

Про це йдеться у наказі в.о. директора телеканалу Світлани Криворучко, повідомляє Kievpress.

Документом також доручено опечатати відеоархів і опломбувати пломбою з печаткою підприємства і підписом директора каналу.

Як підкреслюється у наказі, це зроблено "у зв'язку з появою в електронних ЗМІ непідтвердженої інформації про можливість знищення наявних на телекомпанії відеозаписів пленарних засідань Київської міської ради...".

У наказі наголошується, що зберігатися відеоматеріали в такому вигляді будуть "до вирішення питання про їхнє подальше місцезнаходження", причому розкривати шафу з відеоархівом тепер можна тільки за прямим наказом директора каналу в присутності спеціально створеної комісії.

 
 
 

Як відомо, у четвер джерела "Української правди. Київ" на телеканалі повідомили, що з архівів телеканалу "Київ" збираються вилучати відеозаписи прямих трансляцій сесій Київ ради за останні роки.

За словами співрозмовника, причиною цього є загроза фізичного знищення записів на прохання колишнього секретаря Київради Олеся Довгого.

Однак пізніше в.о.директора телеканалу "Київ" Світлана Криворучко назвала цю інформацію "абсурдною".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ