Вакарчук не хоче співати під ялинкою на Майдані, з якої зроблять "веселку"



Фото "Сегодня"

Новорічна ялинка, яку встановлюють на Майдані, не провалиться у метро.

Про це заявив гендиректор Тернопільської компанії "Ялинка України" Петро Ордінанг, у якої місто замовило ялинку.

"За вагою дерево не буде перевищувати 20 тонн, а не 40 тонн, як повідомляли раніше. Така вага абсолютно безпечна", - сказав він. 

Крім того, за словами Ордінанга, Цього року гірлянд на ялинці буде більше. 

"Для освітлення ялинки буде використовуватися нова технологія - 17 км гірлянд, які будуть обвивати ялинку по колу через кожні 5 мм, будуть запалюватися за заданим часом", - сказав він. У результаті на дереві з'являться різноманітні картини. 

За словами Ордінанга, з іграшок на ялинку повісять тільки пластикові кулі червоного, жовтого, зеленого, білого, синього і фіолетового кольорів. 

"Ялинка буде дуже красива і модна, як у Європі. Не буде м'яких, паперових і целофанових іграшок, як в минулі роки, і ніякої реклами! Ялинку ми назвали "Веселка", тому що вона буде переливатися всіма кольорами веселки. Також на ній з'явиться символіка Євро-2012", - розповів Ордінанг "Сегодня".

Газета також пише, що новорічна сцена буде оформлена у вигляді золотих футбольних воріт і гігантського м'яча з полем, а виступати в новорічну ніч будуть Тіна Кароль, група "Океан Ельзи", ТНМК, Руслана. 

Водночас лідер "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук спростував інформацію про участь у новорічному концерті.

"Замість Вакарчука на Майдані буде співати той, хто написав цю казочку)", - написав він у своєму Твіттері.

Як відомо, раніше депутат Київради Олександр Бригинець заявляв, що нова ялинка становить небезпеку, оскільки важить 50 тонн і може провалитися у метро.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ