Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4ee0c6baeb7e9/
Українська правда
Київ

Троєщинцям знову обіцяють парк замість скандальної забудови

08.12.2011  15:16

Київміськдержадміністрація має намір облаштувати парк на місці забудови на Троєщині, що спровокувала протести місцевих мешканців.

Про це Українським Новинам повідомив заступник голови Київміськадміністрації Олександр Пузанов.

"Олександр Павлович Попов обіцянки дотримається - парк буде висаджено навесні", - сказав він.

Пузанов зазначив, що з даного питання були проведені громадські слухання з жителями.

За його словами, у результаті разом з мешканцями було прийнято рішення про облаштування на основній території парку, а також спорудження соціально-побутового об'єкту (зі спортивною складовою).

Пузанов пояснив, що для реалізації проекту з облаштування парку будуть внесені відповідні зміни до проекту про виділення "Київміськбуду" ділянки за даною адресою.

"Зміни будуть внесені до проекту. Місто є основним акціонером "Київміськбуду", тож, може за допомогою людей у ​​наглядовій раді коригувати якусь політику, яку веде "Київміськбуд". У даному випадку, оскільки є доручення голови міськадміністрації, (є рішення) зробити там не те, що хотіла компанія, а те, що визначили під час громадських слухань. Велика територія відходить під парк, і замість висотки там будується об'єкт не висотний - жителі були за те, щоб там був соціально-побутовий об'єкт", - розповів Пузанов.

Він пояснив, що наразі облаштування парку неможливе, оскільки це витратний захід, тому з прийняттям міськбюджету на 2012 рік будуть передбачені кошти на парк.


© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.