Троєщинцям знову обіцяють парк замість скандальної забудови


Київміськдержадміністрація має намір облаштувати парк на місці забудови на Троєщині, що спровокувала протести місцевих мешканців.

Про це Українським Новинам повідомив заступник голови Київміськадміністрації Олександр Пузанов.

"Олександр Павлович Попов обіцянки дотримається - парк буде висаджено навесні", - сказав він.

Пузанов зазначив, що з даного питання були проведені громадські слухання з жителями.

За його словами, у результаті разом з мешканцями було прийнято рішення про облаштування на основній території парку, а також спорудження соціально-побутового об'єкту (зі спортивною складовою).

Пузанов пояснив, що для реалізації проекту з облаштування парку будуть внесені відповідні зміни до проекту про виділення "Київміськбуду" ділянки за даною адресою.

"Зміни будуть внесені до проекту. Місто є основним акціонером "Київміськбуду", тож, може за допомогою людей у ​​наглядовій раді коригувати якусь політику, яку веде "Київміськбуд". У даному випадку, оскільки є доручення голови міськадміністрації, (є рішення) зробити там не те, що хотіла компанія, а те, що визначили під час громадських слухань. Велика територія відходить під парк, і замість висотки там будується об'єкт не висотний - жителі були за те, щоб там був соціально-побутовий об'єкт", - розповів Пузанов.

Він пояснив, що наразі облаштування парку неможливе, оскільки це витратний захід, тому з прийняттям міськбюджету на 2012 рік будуть передбачені кошти на парк.


powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ