У палаці "Україна" погрожують Бригинцю судом


Інформація про те, що Палац "Україна" використовуватиме артезіанську воду для технічних потреб не відповідає дійсності. 

Про це Kievpress заявили у палаці і у "Київводоканалі". 

Як сказала радник голови правління з питань інформаційної політики установи Вікторія Яковлєва, артезіанська свердловина в палаці дійсно є.

"Будівля палацу "Україна" зводилася як зал засідань Компартії України, тому цілком природно, що там передбачено джерело стратегічного запасу води. Свої свердловини сьогодні мають багато організацій і підприємства, проте стверджувати, що вони використовують їх для технічних потреб ми не можемо", - зазначила вона.

"Однак, біля Палацу "Україна" є також і доступ до водопроводу, яким вони користуються", додала Яковлєва.

Виконуючий обов'язки генерального директора і головний режисер Національного палацу мистецтв "Україна" Віолетта Мозгова була ще більш категорична.

"Ми зараз артезіанською свердловиною не користуємося взагалі - вона у нас відключена. Тому і для технічних, і для питних потреб використовуємо міську воду з водопроводу. А на Бригинця за такий наклеп ми можемо і в суд подати", - заявила вона.

Як відомо, депутат Київради Олександр Бригинець заявив, що на розгляд сесії Київради 15 грудня 2011 винесений проект рішення Київради про надання дозволу Палацу "Україна" на використання артезіанської води. 

При цьому депутат припустив, що нею планують змивати в туалетах.

Бригинець відомий своїми заявами, які пізніше виявляються неправдивими.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ