Політтехнолог БЮТ перебіжить до Попова?


Головний політтехнолог Юлії Тимошенко й "Батьківщини" – депутат Олег Медведєв – на наступному тижні може скласти свої повноваження.

Про це пише "Сегодня" з посиланням на джерела у Київраді.

"Збирався скласти депутатські повноваження один зі спікерів київрадівських бютівців і всього БЮТ Олег Медведєв. Але у фракції його попросили не робити цього до найближчої сесії 15 грудня, оскільки їм не подобався той, хто повинен прийти замість нього. Крім того, як говорять, Медведєв збирався йти на роботу радником голови КМДА Олександра Попова", - сказав співрозмовник видання.

Він додав, що такі дії депутата пов'язують з арештом Тимошенко і додають, що услід за ним БЮТ покинуть ще кілька членів.

У фракції БЮТ кажуть, чутки про наміри Медведєва ходили, але це лише чутки.

"Так, те, що Медведєв може піти – плітки минулого тижня. Але він поки цього не підтверджує", — сказав бютівець Олександр Бригинець.

Водночас політтехнологи підтверджують, що Медведєв шукає роботу.

"Чутки, що Медведєв шукає роботу, останнім часом дуже активно ходять у політколах. Зараз в "Батьківщині" складна ситуація. Напевно, арешт Тимошенко скоротив фінансування. Я чув, що він одержав серйозну пропозицію. Але він цілком міг би поєднувати роботу в Київраді і політтехнолога", — сказав нам політолог Володимир Фесенко.

У парламенті про намір Медведєва знають, але спростовують те, що БЮТ покинуть інші депутати.

"У зв'язку з тим, що Олег піде з фракції – прийде нова людина, швидше за все Анатолій Семинога. Але інші депутати тримаються згуртовано", — сказав нардеп від БЮТ Володимир Бондаренко.

Сам Медведєв запевняє, що все це лише вигадки .

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ