Фотокореспондента вбили через телефон?


Співробітники київської міліції затримали ще трьох молодих людей, причетних до вбивства фотокореспондента газети "2000" Віталія Розвадовського.

Про це повідомляє прес-служба міліції Києва.

Встановлено, що напад на Розвадовського було скоєно 17-річним підозрюваним з корисливою метою заволодіння грошима.

"Напередодні потерпілий передав головному підозрюваному близько 20 тисяч гривень, як передоплату за придбання кількох айфонів за цінами, значно нижчою за ринкову. У день вбивства підозрюваний заманив потерпілого у будинок, де стався злочин, під приводом передачі телефонів", - повідомили в міліції.

За словами затриманих, їх запросив головний підозрюваний, щоб вони зімітували напад на фотокора і головного підозрюваного, щоб забезпечити останньому алібі.

Уже з’ясовано, що всі затримані юнаки займаються бойовим самбо.

"Піднявшись ліфтом на десятий поверх, потерпілий з підозрюваним сходами пішли на одинадцятий. Між поверхами, на східцевому майданчику на них чекали спортсмени. Але у момент нападу все пішло не так, як планував головний підозрюваний", відзначили в міліції.

Потерпілому вдалося вирватися. Він встиг добігти до другого поверху. Наздогнавши потерпілого, основний підозрюваний наніс йому кілька десятків ножових поранень, від яких фотокореспондент помер.

Факт нанесення ударів ножем саме головним підозрюваним підтверджується зібраними доказами. Ступінь участі у вчиненні злочину інших затриманих встановлюється.

Триває слідство.

Як відомо, пізно ввечері 28 листопада в Києві в результаті конфлікту на побутовому рівні був убитий фотокореспондент газети "2000" Розвадовський.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ