Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4ed8ad53d6f5f/
Українська правда
Київ

Накриття над лінією метро біля "Гідропарка" не буде

02.12.2011  11:49

Київрада задовольнила протест прокурора Дніпровського району від 31 травня скасувала своє рішення про виділення землі ТОВ "І.Р.Б." для будівництва та експлуатації накриття над Святошинсько-Броварської лінії метро.

За відповідне рішення на засіданні 1 грудня проголосували 98 депутатів, повідомляє УНІАН.

Згідно з документом, йдеться про чотири земельні ділянки загальною площею понад 4 га (три з них – площею 3,27 га, 2,34 га і 0,51 га – були передані ТОВ "І.Р.Б." в оренду на 25 років і одна – площею 0,26 га – на 5 років) для будівництва накриття на д метро з приміщеннями торговельно-офісного та розважального призначення на просп. Броварському (біля станції "Гідропарк").

У протесті прокуратури зазначалось, що рішення Київради від 27 листопада 2008 року суперечить Земельному кодексу, законам "Про планування і забудову територій", "Про основи містобудування", "Про державну експертизу землевпорядної документаці", а також Програмі комплексного розвитку столиці, а отже, підлягає скасуванню.

У щойно прийнятому рішення міськради йдеться, що договори оренди земельних ділянок між Київрадою та товариством "І.Р.Б." до цього часу не були укладені.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.