Попов піариться за гроші киян? ФОТО



Останній безкоштовний спецвипуск муніципальної газети "Вечірній Київ", який друкується коштом платників податків, присвячений виключно голові Київської адміністрації Олександру Попову.

Газета зі звітом виконавчої влади, яка вийшла 26 листопада, витримана в кращих традиціях радянської агітації, пише Сomments.ua.

Більше половини сторінок номера заповнені фотопортретами Попова (на 16 сторінках 9 фото голови КМДА) переповнені лозунгами та обіцянками кращого життя, відзначає видання.

 

Так, Попов стверджує, що Київ за його керівництва "став чеснішим, щирішим, суворішим", "жити в Києві стало все-таки трошки світліше", "з вулиць зникли ларьки, які здавалися вічними" тощо.

 

Газету безкоштовно роздають в метро та кидають у поштові скриньки у багатоповерхівках, зокрема, на лівому березі.

За підрахунками порталу Коментарів, безкоштовний спецвипуск газети, присвячений голові КМДА Олександру Попову, коштував платникам податків приблизно 200 тисяч гривень. 

Друк безкоштовного спецвипуску газети "Вечірній Київ" на 16 шпальтах, що вийшов накладом 80 тисяяч примірників (з них  40 тисяч російською мовою, а 40 тисяч – українською), коштує щонайменьш  115 тисяч гривень.

Приблизно 40-45 тисяч гривень було витрачено на розповсюдження, зокрема, транспортні витрати, робота промоутерів тощо, відзначає видання. 

Крім того, щовечора та щоранку (повтор) муніципальний канал "Київ" транслює інтерв'ю з Поповим за його підлеглими, як це робилося за часів Черновецького. Передача з Поповим виходить по понеділках і триває майже півтори години, в інші дні - ведучі спілкуються з співробітниками КМДА, передача триває півгодини. Критики дій влади у жодному з сюжетів немає, натомість є блок, де показують "виконані обіцянки" голови КМДА. 

Як відомо, раніше лідер фракції "Удар" Віталій Кличко висловив обурення, що через Пова не можна потрапити у телевізор. 

Напередодні Дня Києва столицю заполонили білборди з привітанням від імені голови Київської міської адміністрації Олександра Попова. На запит журналістів, скільки столичних білбордів заклеїли поздоровленням Попова і в яку суму платникам податків обійшовся піар влади, у мерії повідомляти відмовилися.

За даними київських рекламних агентств, вартість широкоформатного друку на один білборд, зайнятий поздоровленням Попова, коливається в межах 200-300 гривень, а середня вартість розміщення (оренда носія) - 3 тисячі гривень на місяць.

Фото Коментарів

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ