Попов після Японії вирішив злітати у США



Фото з сайту КМДА

З 29 листопада до 2 грудня голова Київської адміністрації Олександр Попов перебуватиме з робочим візитом у Сполучених Штатах Америки.

Як повідомляє прес-служба мерії, чиновник відвідає Нью-Йорк та Вашингтон, де проведе зустрічі з представниками державних, політичних та бізнесових кіл країни.

Програмою візиту передбачена зустріч Попова з членами Бізнес-ради "США-Україна", а також участь у засіданні круглого столу "Роль бізнесу у розвитку України", де Попов презентує інвестиційні проекти розвитку інфраструктури Києва.

За даними прес-слжуби, Київ зацікавлений у залученні інвесторів для реформуванням транспортної мережі, екології та енергозбереження.

Попов зустрінеться з колишнім мером Нью-Йорка Рудольфом Джуліані, студентами та викладачами Колумбійського університету, яким прочитає лекцію про Київ.

Також голова КМДА зустрінеться із мером Вашингтона Вінсентом Греєм, вшанує пам’ять загиблих під час терактів 11 вересня та покладе квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку у Вашингтоні.

Запланована участь Попова і в урочистостях з нагоди 20-річчя Всеукраїнського референдуму щодо проголошення незалежності України 1 грудня 1991 року.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ