У день жеребкування Євро центр Києва перекриють


У Києві на час фінального жеребкування Євро-2012 перекриють рух транспорту центральними вулицями міста.

Зокрема, до 4 грудня включно буде перекрито рух транспорту на вул. Тельмана (від вул. Предславинської до вул. Червоноармійської), повідомляє прес-служба мерії.

У день жеребкування, 2 грудня, буде перекрито рух автотранспорту першою та другою смугами вулиці Червоноармійської (на ділянці від вул. Тверської до вул. Щорса) з боку Національного палацу мистецтв "Україна".

Того ж дня, буде перенесено зупинку тролейбусів від палацу "Україна" за перетин з вул. Тверською в бік вул. Ковпака. Крім того, з 16.00 скоротять рух тролейбусів маршрутів №12 до станції метро "Либідська".

Також 2 грудня з 16.00 будуть закриті виходи та підземні пішохідні переходи зі станції метро "Палац "Україна" з боку Національного палацу мистецтв. При цьому працюватимуть виходи, які знаходяться на парній стороні вул. Червоноармійської.

Разом з тим, з 24 листопада до 4 грудня включно перенесено кінцеві зупинки міжміських автобусних маршрутів загального користування, які розташовані на паркувальному майданчику поблизу палацу "Україна". У зазначені дні тут паркуватиметься ретрансляційний центр, а також автомобілі та автобуси учасників заходу.

Для паркування транспортних засобів учасників жеребкування будуть також передбачені майданчики на вул. Щорса (від вул. Червоноармійської до вул. Предславинської), на вул. Тельмана (від вул. Червоноармійської до вул. Горького), на вул. Горького (від вул. Тельмана до вул. Тверської) та на вул. Тверській (від вул. Предславинської до вул. Червоноармійської).

Зупинку громадського транспорту напроти палацу "Україна" буде заборонено.

Українська правда. Київ 

 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ