Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4ed3b15ba083a/
Українська правда
Київ

Київ піде війною проти нелегальних перевізників

28.11.2011  17:05

Мінінфраструктури має намір усунути нелегальних автоперевізників, які надають послуги з перевезень пасажирів зі "стихійних зупинок" Києва.

Про це повідомляє прес-служба міністерства.

Зокрема, на території автовокзалу "Київ" будуть встановлені додаткові пости ДАІ, які контролюватимуть ситуацію з нелегальними перевізниками.

На автостанції "Дачна" з'явиться два диспетчерські пункти та зупинки для посадки/висадки пасажирів біля станції метро "Святошин" та "Академмістечко"; на автостанції "Дарниця" планують підвищити контроль за нелегальними перевізниками.

У Мінінфраструктури наголосили, що сьогодні нелегальні перевізники щоденно відправляють автобуси з прилеглих територій автовокзалу "Київ" і автостанцій ДП "Київпассервіс", а також від  станцій метро: "Житомирська", "Святошин", "Чернігівська", "Лісова", "Харківська", "Либідська", "Нивки", "Палац культури – Україна", "Деміївська", "Васильківська".

Це завдає значних матеріальних збитків державі та офіційним перевізникам, а також автостанціям і автовокзалам Києва, відзначили у міністерстві.

Такі суб’єкти господарювання не здійснюють перевезення пільгових категорій пасажирів, а також не видають пасажирам квитки за проїзд, тим самим ухиляючись від прозорості оподаткування, та не проводять обов’язкове страхування пасажирів від нещасних випадків на транспорті.

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.