Київ піде війною проти нелегальних перевізників


Мінінфраструктури має намір усунути нелегальних автоперевізників, які надають послуги з перевезень пасажирів зі "стихійних зупинок" Києва.

Про це повідомляє прес-служба міністерства.

Зокрема, на території автовокзалу "Київ" будуть встановлені додаткові пости ДАІ, які контролюватимуть ситуацію з нелегальними перевізниками.

На автостанції "Дачна" з'явиться два диспетчерські пункти та зупинки для посадки/висадки пасажирів біля станції метро "Святошин" та "Академмістечко"; на автостанції "Дарниця" планують підвищити контроль за нелегальними перевізниками.

У Мінінфраструктури наголосили, що сьогодні нелегальні перевізники щоденно відправляють автобуси з прилеглих територій автовокзалу "Київ" і автостанцій ДП "Київпассервіс", а також від  станцій метро: "Житомирська", "Святошин", "Чернігівська", "Лісова", "Харківська", "Либідська", "Нивки", "Палац культури – Україна", "Деміївська", "Васильківська".

Це завдає значних матеріальних збитків державі та офіційним перевізникам, а також автостанціям і автовокзалам Києва, відзначили у міністерстві.

Такі суб’єкти господарювання не здійснюють перевезення пільгових категорій пасажирів, а також не видають пасажирам квитки за проїзд, тим самим ухиляючись від прозорості оподаткування, та не проводять обов’язкове страхування пасажирів від нещасних випадків на транспорті.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ