Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4ecf911ea98d4/
Українська правда
Київ

Помічницю судді, яка розчавила матір трьох дітей, амністували

25.11.2011  14:08


Дівчина, яка залишила сиротами трьох дітей, таки уникла покарання

Судову справу проти помічника судді Наталі Соловей, яка влітку джипом розчавила жінку, закрили через амністію підсудної.

Про це стало відомо журналістам програми "Знак оклику" (канал ТВІ), які прибули до Шевченківського райсуду Києва на слухання справи 25 листопада.

Рішення закрити справу, амністувавши Соловей, прийняв суддя Володимир Бугіль.

"Мною винесено постанову про застосування амністії. Але на якій підставі винесено амністію, я коментувати не буду. Постанова з'явиться в реєстрі, там побачите. Справу закрито!", - сказав він журналістам

Сама Соловей, яка була присутня на судовому засіданні, на прохання журналіста прокоментувати звільнення її від кримінальної відповідальності, не відреагувала.  

Соловей сіла в Мерседес представницького класу і поїхала.

Як відомо, трагедія сталася в червні 2011 року, коли Наталя Соловей, керуючи джипом Мерседес, буквально впечатала жінку в стіну будинку в центрі Києва.

 Помічниця судді убила жінку, гасаючи на Мерседесі тротуаром

Загиблою виявилася мешканка Бориспільського району, мати трьох дітей Світлана Тетеревкова.  

Очевидці події стверджують, що власниця джипу назвала свою посаду при затриманні, як помічниця судді одного з київських судів.

Соловей після трагедії. Виявляється, не всі несуть покарання за вчинені злочини.... 

Також, за словами очевидців, невдовзі на місце трагедії прибув чоловік Соловей, який провівши коротку розмову з інспекторами ДАІ, домігся того, щоб дівчину відпустили.

Варто відзначити також, суддю Бугіля, який працював в Яготинському райсуді, перевели до Шевченківського райсуду Києва указом Віктора Янукович в липні цього року було.

За даними журналістів ТВі, протягом всього часу, після аварії, до родичів загиблої Тетеревкової  надходили пропозиції про відмову від позовних вимог в обмін на грошову компенсацію.  

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.