Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4ecf810a0ef4a/
Українська правда
Київ

Два київських інститути позбавили ліцензії

25.11.2011  12:50

Державна акредитаційна комісія анулювала ліцензії Київського інституту соціальних і культурних зв'язків ім. Святої княгині Ольги та Українського фінансово-економічного інституту.

Про це заявив голова Державної інспекції навчальних закладів Михайло Гончаренко, пише Кievpress.net з посиланням на "Українські новини".

"За результатами перевірок у минулому навчальному році двох вузів на останньому вересневому засіданні Державної атестаційної комісії було прийняте рішення анулювати їхні ліцензії. Це Київський інститут соціальних і культурних зв'язків імені Святої княгині Ольги й Український фінансово-економічний інститут", - сказав він.

За словами Гончаренка, у цих ВНЗ був низький рівень кадрового забезпечення, недостатня науково-методична база, проблеми з лекційним навантаженням на викладачів, а також низький рівень успішності студентів, що з'ясувалося після написання міністерських контрольних робіт.

При цьому Гончаренко завірив, що упродовж декількох місяців для студентів цих ВНЗ будуть знайдені місця в інших університетах, щоб вони мали можливість отримати вищу освіту.

Чиновник також повідомив, що на наступному засіданні Державної атестаційної комісії очолюване ним відомство порушить питання про анулювання ліцензій ще мінімум 4 вищих навчальних закладів. 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.