У Києві сталося ДТП із автомобілем МВС. Винним зроблять потерпілого?



Фото Дорожнього контролю

14 листопада у Києві сталося ДТП за участю міліцейського автомобіля "Фольксваген Пасат" і машини "Опель". Аварія сталася близько 9 години вечора.

"Опель" їхав по вулиці Грінченка, на перехресті з вулицею Байковою повертав ліворуч, коли з вулиці Байкової вилетів "Фольксваген" на заборонний сигнал.

В аварії постраждали четверо осіб, вони стверджують, що водій міліцейської автівки був неадекватний, мчав на червоне світло і на шаленій швидкості, повідомляє ТСН.

Авто постраждала родина Гришакових купила за 2 дні до аварії. Нині машину можна відправити хіба що на брухт.

"Я сиділа на задньому сидінні. Зі мною Мар'яна і Мирослава. Ще одного пасажира затиснуло на передньому сидінні", - розповіла Вікторія Гришакова.

Водія з авто діставали МНС-ники. Днями чоловіка прооперували. Крім численних забоїв у нього перелом стегна. Ще троє пасажирів зі струсом мозку.

"Пам'ятаю яскраве світло справа і все", - сказав Валерій Гришаков.

Пам’ятає зелене світло, порожню дорога та удар справа і постраждала Мирослава Кравченко.

Пасажири "Опеля" кажуть, їхній автомобіль виїхав на перехрестя на зелене світло і повертав ліворуч. У той час справа на великій швидкості в них врізався "Фольксваген Пасат" сріблястого кольору.

Свідок ДТП – таксист Юрій Подорожний – теж стверджує, що винне міліцейське авто.

"На червоне світло він мчав. Мене вивело з себе те, що він не їхав – він летів. Вирішив проскочити", - розповів таксист.

За словами Гришакової, порушник після аварії лише руками розвів: "Він був у ненормальному стані. Він не підійшов, не поцікавився. Підійшов, розвів руками і став говорити по телефону. Потім його забрали".

Номери з міліцейського авто швидко зняли, і на місце пригоди стали з’їжджатися машини представницького класу, відзначає ТСН.

 Фото Дорожнього контролю

Однак у міліції наголошують на правоті "колеги".

"За автомобілем "Фольксваген" їхала пара. Вони стали свідками пригоди. Вони стверджують, що наш "Фольксваген" їхав на зелене світло", - сказала речник Голосіївського райуправління міліції Києва Юлія Мусташ.

Її слова заперечує Подорожний, мовляв, в той час машин на дорозі взагалі не було, звідки потім взявся "свідок" – невідомо.

За даними міліції, саме "Опель" їхав на червоне світло, а міліціонер був тверезим і адекватним.

"Хто був за кермом приховують, але не виключено, що це посадовець Міністерства внутрішніх справ, або столичного главку, принаймні такі номери у цих відомствах (під бампером "Опеля" застряг блакитний номер 0078)", відзначають журналісти ТСН.

Після перевірки справу передадуть у прокуратуру, проте постраждалі переконані, що саме їх намагаються зробити винними.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ