Прокуратура наказала демонтувати Шулявський "секонд-хенд"



Фото www.the-village.ru

Прокуратура Солом’янського району Києва винесла припис керівництву райадмінистрації про демонтаж та вивезення незаконно встановленого ринку вживаних речей під Шулявським шляхопроводом.

Як повідомляє прес-служба столичної міліції, під час перевірки законності діяльності ринку виявлено численні порушення чинного законодавства, зокрема, відсутність відповідних документів.

"Крім того, майже половина ділянки, яка експлуатується ринком, зайнята самовільно, а тимчасові споруди встановлені без відповідних дозвільних документів", йдеться в повідомленні.

У міліції наголосили, що з огляду на важливість транспортного шляхопроводу, щільність пасажиропотоку та кількості громадян, які одночасно перебувають на цій ділянці, багато запитань викликає санітарний стан території та рівень протипожежної безпеки.

У прес-службі нагадали, що у вересня 2006 року тут сталася пожежа, яка охопила загальну площу у 500 кв. м. Тоді Солом’янське райуправління порушено кримінальну справу за навмисне пошкодження майна.

"Упродовж поточного року на території земельної ділянки, яка використовується цим приватним підприємством під ринок, вчинено 18 злочинів та майже 200 адміністративних правопорушень. У тому числі 11 крадіжок, 3 пограбування, 12 випадків незаконних операцій з наркотиками, понад 100 випадків порушення міграційного законодавства, майже 30 випадків порушення антиалкогольного законодавства, 10 випадків проституції", наголосили в міліції.

Також, за словами правоохоронців, у 2010-2011 роках з цієї території за межі держави міліцією у добровільному порядку видворено 50 іноземців, ще 11 – примусово.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ