Кличко: партія "Удар" готова до виборів



Фото Чемпіона

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко заявляє, що його партія готова до участі у парламентських виборах 2012 року, хоча у чесність цих виборів політик не вірить.

Про це він сказав в інтерв’ю "Інтерфакс-Україна".

"Партія "УДАР" готова до участі в парламентських виборах. У нас немає сумнівів у тому, що ми будемо представлені в парламенті нового скликання. Ми готові показати гарний результат, і робимо всі, щоб донести до кожного виборця нашу програму, цінності й пріоритети", - сказав Кличко.

Політик додав, що його впевненість в успіху партії заснована на тому, що "більше 50% українців розчаровані, не вірять нинішнім політикам".

"У суспільстві нагромадилося розчарування і є великий запит на нові політичні сили. У нашої політичної сили є довіра людей і є репутація. Тому я так оптимістично дивлюся на майбутні вибори", - сказав Кличко.

Він додав, що при формуванні партійних списків на вибори керуватиметься "трьома ключовими складовими – активна позиція, професіоналізм і моральні якості кандидатів, а також їх успіхи в тому або іншім регіоні України".

Водночас сам Кличко не відповів у якому мажоритарному окрузі братиме участь у виборах.

"Я сьогодні не хочу говорити про те, що поки не обговорювалося. Про це поки рано говорити", - сказав політик.

Водночас він додав, що буде брати участь у виборах мера Києва у 2012 році.

"Я буду балотуватися в мери Києва. Згідно даним опитувань, сьогодні більшість киян підтримують мене й партію "УДАР". Наші дії послідовні, і ми не були помічені в розкраданні майна, землі або бюджетних коштів", - заявив Кличко.

Він наголосив, що його політична сила виступає за відновлення повноважень міського голови Києва, оскільки сьогодні мер нічого не робить і знаходиться невідомо де.  

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ