"Toyota" врізалась в електроопору


20 листопада о 17.15 на вулиці Газопровідній, 6 автомобіль "Toyota RAV4" за кермом якої знаходилась 24-річна киянка, врізався в електроопору.

Як повідомляє УДАІ у Києві, машина рухалась у бік Виноградаря, потім позашляховик пішов на обгін і коли виникла необхідність повернутись у свій ряд водій не зміг впоратись з кермом.

Автівка врізалась у бордюрний камінь, а потім знесла масивну бетонну електроопору.

Внаслідок ДТП весь екіпаж авто опинився в лікарні. Важкі травми отримала водій (забиття тіла, закриту черепно-мозкову травму, закриту травму грудної клітини та живота), а також троє пасажирів: 17-річна дівчина (забиття тіла, перелом ключиці) та двоє чоловіків (1983 р.н. та 1984 р.н., з однаковим діагнозом: переломом кісток носа та забиттям тіла).

Остаточно стверджувати, що послужило причиною цієї пригоди поки не можна,оскільки розслідування тільки розпочалось. Але найбільш вірогідною причиною може бути перевищення швидкості, відзначили в ДАІ.

Столична Державтоінспекція повідомляє, що за 10 місяців поточного року внаслідок наїзду на перешкоду зареєстровано 142 ДТП, внаслідок яких 30 осіб загинуло та 171-отримали травми.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ