Корогодський розповів, як віддав 7 га землі в центрі Києва


Бізнесмен Гарік Корогодський заявляє, що володів більш ніж 7 га землі біля НСК "Олімпійський", які довелося безкоштовно віддати держави.  

Про це він сказав в інтерв’ю "Економічній правді".

"Там було дві ділянки. Це між "Олімпійським" і Федерацією футболу України. Там було дві ділянки: одна на 4 з гаком гектара, друга ділянка – 3 га. Ми повинні були там будувати деякі будівельні об'єкти. Наприклад, легкоатлетичний критий манеж. Дуже дорога штука. Це те, що ми віддали стадіону, державі безоплатно", - сказав Корогодський.

На уточнююче запитання, чи віддавали землю з власної волі, він відповів: "У нас не було вибору, бо можна було віддати з власної волі або зайняти жорстку позицію і в цій позиції піти на х.й. Ми не витримали б, і довелося б заморожувати стадіон".

Він додав, що він був одним з орендарів землі, а землю довелося віддати безкоштовно.

"Мені не можна достроково припинити оренду, тому що це закон не передбачає. Тобто я міг тільки або погодитися, або не погодитися", - сказав Корогодський.

Водночас він додав, що йому ніколи не надходило "пропозицій" "поділитися бізнесом".

"Чутки множаться дуже швидко. З одного боку, кажуть, що таке відбувається. І це створює негативний імідж влади. З іншого боку, мені перерахували моїх знайомих, яким надійшла така пропозиція. Я перевірив. Такого немає. Нам ніхто нічого не пропонує", - сказав бізнесмен.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ