Попов на день народження втече з Києва?



Фото з сайту КМДА

22 листопада голова Київської адміністрації Олександр Попов буде відзначати 51-й день народження.

Як пише "Сегодня", рідні чиновника, а також депутати й заступники готують йому подарунки, а сам Попов збирається на два дні зникнути у відпустку.

Так, мама Попова, Ганна Харитонівна, готує йому сюрприз.

"Я вам не розповім, тому що ви напишете, і він буде знати. От коли зможе приїхати до мене, тоді й подарую. А у вівторок подзвоню йому й привітаю. Побажаю йому мудрих рішень і терпіння. Я зараз дивлюся новини по телевізору, слухаю радіо й думаю, що саме мудрість йому зараз і пригодиться", - сказала жінка.

За її словами, у дитинстві Попов любив подарунки до дня народження. Йому дарували конструктор, машинки, а коли підріс, то купили велосипед "Україна", на якому він з радістю ганяв.

Водночас, гучних святкувань не влаштовували ніколи. Коли Попов був мером Комсомольська, то в ці дні він брав відпустку й куди-небудь їхав з родиною.

Щоправда, будучи міністром ЖКГ Попов не зміг втекти у відпустку – був змушений цілий день сидіти і приймати привітання, а потім влаштовувати банкет.

У мерії теж для Попова теж готують подарунки.

Так, його перший заступник Олександр Мазурчак здивує начальника незвичайним сюрпризом.

"Ми разом із групою фахівців розробили комп'ютерну програму "Екскурсії Києвом", найперший екземпляр Олександр Павлович одержить 22 листопада в подарунок. Там у кожного історичного об'єкта є код, коли його набереш, з'явиться його детальний опис. Також він використовує навігатор GPS. Якщо людині буде потрібно допомога, досить натиснути кнопочку — і з вами зв'яжеться служба порятунку, яка відразу визначить ваше місце розташування й виїде на допомогу", — розповів чиновник.

Заступник голови КМДА Михайло Кучук над подарунком ще не думав.

"Я можу сказати, що йому побажаю: перемоги на виборах. Тому що кращого мера в киян не буде", — говорить Кучук.

Сюрприз приготував Попову й голова фракції в Київраді "Сильна Україна" Лев Парцхаладзе.

"У мене є книга 1911 року видання, називається "Бюджет Києва". Це збірка документів, стенограм, думаю, що йому буде дуже цікаво довідатися про бюджет 100 років тому", — розповів Парцхаладзе.

Фракція ГАК збирається вручити Попову букет квітів, оскільки так відтають усіх. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ