Мерія відновила вкрадені документи Київради. Але не всі


Столичній владі вдалося відновити частину приватизаційних документів Київради за 4 роки, які зникли з машини депутата від Блоку Черновецького у березні 2010 року.

Про це на прес-конференції 17 листопада заявив заступник голови КМДА Олександр Пузанов.

"Зниклі документи ми відновили. На сьогодні відновлені всі документи в частині, яку можна було відновити. Там, де влада мала копії, чи можливість отримання копій – ми їх отримали", - сказав Пузанов.

На уточнююче запитання, які це документи, чиновник сказав: "Це документи експертиз, нотаріальних контор, з органів влади і т.д".

"Деякі документи втрачені назавжди. Це документи, які стосуються експертної оцінки майна, заяви, листування тощо. Це, на жаль, недоступне", - підсумував Пузанов.

Як повідомлялося раніше, наприкінці березня 2010 року у голови комісії Київради з питань приватизації, депутата від Блоку Черновецького Петра Іванова, на парковці на проспекті Перемоги вкрали джип "Фольксваген" вартістю біля $80 тисяч, у якому знаходилися приватизаційні документи.

Опозиція тоді заявляла, що це фіктивне викрадення, мовляв, насправдікоманда мера намагається замести сліди. Крім того, депутати заявляють, що приватизаційні справи за 4 роки влізли б хіба що в автобус, але не в джип.

У листопаді 2010 року правоохоронці нібито натрапили на слід зниклого авто. Однак, повідомлень про те, джип депутата знайшли так і не було.

У червня 2011 року Пузанов заявив, що знайти автомобіль з приватизаційними документами Київради за 4 роки так і не вдалося.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ