Кінотеатр "Орбіта" знову запрацює?



Фото kiev-book.narod.ru

Столична влада має намір відновити роботу кінотеатру "Орбіта", що на вулиці Хрещатик, 29.

Про це заявив заступник голови КМДА Олександр Пузанов, коментуючи ситуацію з руйнуванням приміщення, яке нібито готують під розміщення бутика.

"Ми впродовж тривалого часу не мали достатньої інформації щодо цього об'єкта, бо були вкрадені доку мни по приватизації цього приміщення. Але станом на сьогодні ми всі документи відновили, і чи вже подали до суду, чи маємо подати не сьогодні-завтра позов щодо повернення цього приміщення. На нашу думку приватизація цього приміщення відбулася з порушенням закону, тож будівля має бути повернена громаді міста", - сказав чиновник.

На уточнююче запитання, чи там знову запрацює кінотеатр, Пузанов сказав: "Якщо ми його повернемо, то ми будемо відновлювати там той заклад, який існував до приватизації".

Як відомо, ще в січні 2011 року будівлю кінотеатру затягли будівельною сіткою. Тоді ж зявилися чутки, що в цьому приміщенні запрацює супермаркет або дім моделей.

Нині у кінотеатрі хазяйнує приватна фірма, і що там відбувається – невідомо, бо охорона ні на територію не пропускає, ні говорить, що саме роблять у приміщенні.

Зрозуміти, що в кінотеатрі кипить робота можна, зайшовши з внутрішнього двора. За словами консьєржа будинку №28, що межує з "Орбітою", усі результати робіт добре відчувають мешканці будинку. Окрім смороду і пилу від будівельних робіт у парадному житлового будинку з'явилися наскрізні діри.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ