Скільки коштує чоловік на прокат?



Фото adme.ru

У  сучасному світі, в оренду можна взяти практично все. Винятком не став навіть чоловік, пише Gloss.ua.

Суть професії "чоловік напрокат" полягає в тому, що після дзвінка у компанію, що надає цю послугу, чоловік приїде і зробить усе. Звісно, в рамках дозволеного.

За словами директора компанії "Чоловік напрокат" Євгенія Алексєєва, "орендований" і цвях заб’є, і картину повісить, і продуктів з магазину принесе.

Фото stroemvse.com 

"Це служба побутового сервісу. Тож наші співробітники надають послуги майстрів з сантехнічних, електромонтажних та інших видів робіт. "Чоловіки" покликано вирішувати максимально широкий спектр побутових проблем. Якщо буде потреба ремонту змішувача або протікання труб до вас приїжджає не майстер з перегаром, а охайний, ввічливий і, звичайно ж, тверезий чоловік", - розповів Алексєєв.

Фото visualphotos.com 

Він відзначив, що подібні послуги користуються великою популярністю не тільки серед жінок, але й серед чоловіків – зазвичай літніх або тих, кому ліньки самим виконати певну роботу вдома.

Інтимних послуг, каже Алексєєв, його чоловіки не надають. А от все інше – будь ласка, але за гроші.

Оплата праці в "чоловіка напрокат" погодинна. Виклик робочих рук обійдеться у 60-70 гривень, компанію в поході за покупками він складе за 40-60 гривень. А от робота в будинку коштуватиме 60-100 гривень залежно від складності.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ