"Київміськбуд" здасть 5 житлових будинків до кінця року



Фото bucha.olx.com.ua

Компанія "Київміськбуд" планує до кінця цього року ввести в експлуатацію 5 житлових будинків у Києві.

Про це у вівторок повідомив президент "Київміськбуду" Михайло Голиця, повідомляє УНІАН,

"До кінця року здаватимемо дві секції житлового будинку №4 на Позняках-2, будинок №9 на Позняках, будинок №10 на Позняках, будинок №2 на Позняках, будинок по вул. Алма-Атинській введений в експлуатацію в Дніпровському районі", - сказав він.

Президент компанії сказав, що в житлових будинках №2 і 10 на Позняках і по вул. Алма-Атинській квартири реалізуються за програмою доступного житла 70/30, де 70% вартості квартири фінансує покупець, який перебуває на квартобліку, а 30% - надає держава у вигляді безповоротної субсидії.

Також до кінця цього року компанія, як генеральний підрядник, планує ввести в експлуатацію дитячий садок по вул. Народного ополчення в Києві.

Як відомо, "Київміськбуд" у другому півріччі цього року планував ввести в експлуатацію близько 236 тисяч кв. м житла в Києві.

Холдингова компанія "Київміськбуд" є найбільшою будівельною компанією України. 80% її акцій належать київській територіальній громаді й перебувають в управлінні Київської міськдержадміністрації.

До холдингу входять 40 відкритих акціонерних товариств, в яких "Київміськбуд" володіє від 26 до 30% акцій, 6 дочірніх підприємств, 51 підприємство – на правах асоційованих членів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ