У "Бентлі", який розбив 8 машин на Хрещатику, сиділа дочка Джарти?



Фото прес-служби ДАІ

У скандальному "Бентлі", який протаранив 8 машин на Хрещатику ввечері 10 листопада, сиділа дочка покійного Василя Джарти – Ольга.

Про це пише "Сегодня" з посиланням на близького родича сім'ї.

Брюнетку, схожу на 23-річну дочку покійного прем'єр-міністра Криму, видно на аматорському відео, коли вона залишає "Бентлі" з крутими номерами.

Жінку відвезли з місця аварії ще до приїзду міліції на "Мерседесі", відзначає видання.

"Оля почувається добре. Вона не сильно постраждала в аварії. Зазвичай, вона їздить із водієм. Як було в цій ситуації, не знаю. Швидше за все, вона сиділа позаду. За кермом любить їздити її старша сестра Вікторія", — розповів родич Джарти.

Як відомо, півроку тому згаданий автомобіль "Бентлі" належав екс-б'ютівцеві Руслану Богдану, який продав його за дорученням нібито бізнесменові. Хоча авто й досі записане на матір Богдана.

Сам нардеп виданню сказав, що Ольги в машині під час аварії не було. А в міліції відмовляються говорити, що ж за жінка сиділа в "Бентлі".

Як відомо, ДТП сталося на перехресті Хрещатика й Прорізної, де працював регулювальник. Він підняв жезл вгору, що значило припинення руху для машин, що рухаються по Хрещатику, але "Бентлі" проігнорував знак і на великій швидкості виїхав на перехрестя. Машину розвернуло, вона збила регулювальника й виїхала на зустрічну смугу.

Загальний збиток дев'яти (за даними ДАІ, в аварії постраждали "Бентлі" та ще 7 авто) постраждалих в аварії авто оцінюють у $450 тисяч.

За інформацією міліції, за кермом "Бентлі" був водій Володимир Москалюк, який наразі перебуває в лікарні із забитими місцями й струсом мозку. Говорити, кого він возив, чоловік категорично відмовляється.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ