Столичний маніяк ріже собак і записує вбивства на відео


Київські догхантери змінили методи вбивств безпритульних тварин.  Якщо раніше їх труїли, то  тепер нелюди розпорюють тваринам животи і знімають звірства на відео, пише "Сегодня".

На сторінці в соціальній мережі 19-річний киянин Олексій з проспекту Вернадського розмістив відеоролик, де видно, як він знущається над собаками.

Обличчя садиста на відео не видно, лише чути голос за кадром, але кияни як доказ наводять факти загибелі тварин саме в цьому районі.

Водночас, мати Олексія – Алла не вірить, що її син може по-звірячому убивати тварин.

"Це на нього не схоже. Він часто приносить з вулиці дворняжок, за якими ми доглядаємо. У нас живе цуценя, якого син приніс 4 місяці тому, ми його вилікували. Олексій дуже позитивний, закінчив коледж з червоним дипломом. Про скандал мені розповів знайомий. Може, хтось хотів підставити сина?", - заявила мати хлопця.

Вона запитувала сина про відео, але він мовчить. А коли попросила показати сторінку в соцмережі, на ній не знайшлося скандальних роликів.

На часі ця сторінка вже повністю видалена, а замість неї створена нова. Проте, на форумах активно обговорюють звірські вбивства та методи захисту безпритульних, відзначає видання.

Проте є й такі, які створили сторінку, де збирають дані про дислокацію собачих зграй та викладають інструкції, як убивати тварин.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ