Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4ebd1374dd18e/
Українська правда
Київ

Рахунки зоопарку заарештували через старі борги?

11.11.2011  13:22

Рахунки Київського зоопарку заарештовано через борги 2007 року. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу КП "Київський зоопарк".

Так, згідно з повідомленням, у 2007 році був підписаний договір між тодішнім директором зоопарку Федором Ромашом і ТОВ "Олімпус" про ремонтні роботи на пташнику, слоновнику і копитному відділі на суму 4,5 мільйона гривень.

Роботи було виконано у повному обсягу, однак через недофінансування зоопарк заборгував ТОВ "Олімпус" близько 700 тисяч гривень.

Призначена у лютому 2008 році на посаду директора Світлана Берзіна відмовилась від сплати боргів. Тому "Олімпус" подав до суду, а суд постановив примусово стягнути борги із зоопарку.

Наприкінці 2010 року нове керівництво зоопарку обіцяло сплатити застарілий борг організації. На сьогодні вже виплачено 179 тисяч гривень, залишилось сплатити 593 тисячі гривень.

У зоопарку повідомили, що ТОВ "Олімпус" не було задоволене поетапними виплатами і звернулося до виконавчої служби. Водночас наголосили, що нинішній гендиректор Олексій Толстоухов має намір найближчим часом вирішити проблему і задовольнити вимоги кредитора.

За словами Толстоухова, зоопарк отримав у спадок борги на суму 13 мільйонів грвиень, за рік вдалося сплатити близько 10 мільйонів.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.