Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4ebd0e6a8362f/
Українська правда
Київ

Біля метро "Нивки" під асфальт можуть провалитися всі маршрутки?

11.11.2011  13:00

Вулиця Щербакова, що біля метро "Нивки" небезпечна для столичних автолюбителів. Машини можуть провалитися у приховану під асфальтом яму.

Про це "Українській правді. Київ" повідомив один з діггерів Михайло Сторожук.

За його словами, річка Сирець, яка протікає у трубі метрового діаметру просто під вулицею може наробити лиха. До річки у трубі приєднана ще одна – від дощового колектора, який збирає дощові води з вулиці Щербакова.

"Труба від зливового колектора проходить вище, ніж труба, по якій тече річка. Тому в місці з'єднання був збудований цегельний колодязь висотою 4 метри. На початку весни 2011 року, діггери, що досліджують під землею річку Сирець, потрапили по трубі в цей колодязь. Виявилося, що сильним потоком води під час злив колодязь повністю зруйнований, а шари землі навколо нього вимиті до самого асфальту", - розповів Сторожук, який сам досліджував підземні потоки ріки.

"У результаті під поверхнею дороги на вулиці Щербакова, в тому місці де зупиняються міжміські маршрутки до Пущі Водиці і Мощун, утворилася яма, накрита асфальтом", - додав діггер.

Він наголосив, що яму не можливо побачити зверху, але "ця порожнина несе значну загрозу життю пасажирів, які  ні про що не  підозрюють".

Сторожук додав, що про яму повідомили ШЕУ Шевченківського району, згодом "яму" огородили парканом та пообіцяли до кінця літа розпочати роботи з ремонту.

"І ось, 1 листопада паркан зняли, і машини знову поїхали по небезпечному місцю. Ніяких робіт не проведено", - сказав Сторожук.

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.