Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4ebbd875ef662/
Українська правда
Київ

У столиці порахують усі парки та сквери

10.11.2011  14:58

Головне управління земельних ресурсів Київської адміністрації має намір провести інвентаризацію земель природоохоронного призначення до кінця 2015 року.

Про заявив голова фракції "Республіка Київ" Денис Москаль, повідомляє прес-служба депутата.

За його словами, відповідні заходи передбачені Планом дій з охорони навколишнього середовища міста Києва на 2011-2015 роки.

"Наразі у столиці проінвентаризовано лише 15% від загальної площі озеленених територій. Це вкрай низький показник. Коли ми проведемо інвентаризацію усіх парків і скверів, визначимо їхні межі та видамо документи, які посвідчують право власності чи користування цими земельними ділянками, ми зможемо убезпечити їх від знищення", - переконаний  Москаль.

Політик наголосив, що згідно із документом, Головне управління земельних ресурсів КМДА має до кінця 2015 року розробити проекти землеустрою об’єктів природозаповітного та іншого природоохоронного призначення, включаючи межі прибережно-захисних смуг озер та річок.

На виконання цих заходів необхідно 15 мільйонів гривень.

Депутат додав, що документом також передбачена розробка загальноміської схеми озеленення міста Києва, винесення в натуру захисних смуг водних об’єктів, розробка загальноміської цільової програми спорудження вздовж доріг газозахисних екранів у комплексі із зеленими смугами-екранами.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.