У київській мерії відшукали таємні кімнати


У будинку мерії є кімнати, у які багато співробітників навіть ногою ступити не можуть. Це таємні ресторани й місця відпочинку для перших осіб, пише "Сегодня".

Так, за даними видання, на першому поверсі у їдальні є таємний обідній зал, куди звичайні співробітники не заходять.

У залі лише 6 столиків, а клієнтів обслуговують офіціантки. Пройти в таємну кімнату можна з їдальні через кухню, з парковки у дворі мерії або спуститися по таємних сходах з Колонного залу на 2 поверсі або із сесійної зали на 4-му.

Видання відзначає, що тут обідають отут заступник голови КМДА, начальники головних управлінь, керівники відділу кадрів і юридичної служби. За обідом обговорюють і питання, які не повинні долітати до чужих вух.

Меню в таємному залі дещо відрізняється від звичайного. Є там дієтичні й пісні блюда, червона рибка, биточки "Російські", телячі парові котлети, медальйони, свинина із чорносливом, люля-кебаб, вареники. Коштує усе від 10 до 20 гривень, а каву подають лише за 2,20 гривні.

Інші маловідомі приміщення – кімната переговорів за Колонним залом та кімната за сесійним залом, куди виходять для переговорів під час сесії.

Крім того, відзначає видання, у голови КМДА Олександра Попова є кімната відпочинку. Знаходиться вона за кабінетом. Там є м'який диван, журнальний столик і душова кімната.

Подібна кімната є і в заступника Попова – Руслана Крамаренко.

"На 5 поверсі є кімната для приймання делегацій на 2-3 людини, а поряд — бар і радіорубка: з неї ведеться трансляція у двох конференц-залах. Говорять, у радіорубці може бути чутно не тільки те, що говорять у включений мікрофон, але й те, що шепочуть сусідові, коли мікрофон виключений, чим користуються деякі чиновники й депутати", пише газета.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ