"Майкрософт" візьме участь у розвитку Києва?


Столична влада ініціює розробку та впровадження низки проектів із застосування новітніх технологій. До участі в їх реалізації запрошено чимало провідних світових компаній, серед яких і компанія "Майкрософт".

Про це заявив голова Київської адміністрації Олександр Попов під час зустрічі з керівництвом названої компанії, повідомляє прес-служба мерії.

Він зазначив, що увага такої відомої компанії як "Майкрософт" до проектів, які пропонує столиця, "доводить, що Київ у своїй інвестиційній політиці крокує правильним шляхом".

Голова КМДА нагадав, що місто ініціювало низку високотехнологічних проектів. Узяти участь у їхній реалізації Київ пропонує усім провідним компаніям у світі IT-технологій.

"Насамперед, ми маємо на увазі проект "Електронний уряд". Про його значення для міста говорить лише той факт, що "Електронний уряд" є основою однієї з восьми стратегічних ініціатив Стратегії розвитку Києва до 2025 року", – зазначив Попов.

Також Київ планує створити "Віртуальне місто" – "потужний туристичний портал, своєрідну візитівку та одночасно путівник столицею, енциклопедію міста".

"Місто приділяє велику увагу названим проектам, тому дуже уважно будуть обиратися партнери, які допоможуть Києву реалізувати задуми. Ми відкрили двері для передових західних технологій. Переконаний, що в ці двері увійдуть кращі. Столиця чекає на нових партнерів", – зазначив Попов.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ