Черновецький замовив експертизу статті про його особисте життя. Фото


Мер Києва Леонід Черновецький замовив експертну оцінку опублікованому в ЗМІ інтерв'ю з його колишньою хатньою робітницею Аллою Фроловою, у якому висвітлювалося його особисте життя.

Якщо вірити експертизі, інтерв'ю нанесло чималий моральний збиток Черновецькому, пише Фокуc.ua з посиланням на копію експертного дослідження інтерв’ю та копію позовної заяви Черновецького.

 Фото Фокуса

Так, мер хоче відсудить у своїх опонентів – адвоката потерпілих від афери "Кінгз Кепітал" Івана Боднарука й колишньої парафіянки церкви Посольства Божого Алли Фролової – 300 тисяч гривень за поширення ними інформації.

Згідно з позовом, київський мер упевнений, що саме ці люди своїми заявами в пресі похитнули імідж Черновецького на міжнародній політичній арені.

 Фото Фокуса

У своїй заяві до суду мер пише, що "плата за образ гарної дружини Айвазовой – повна брехня, тому що в них із дружиною завжди були добрі й чуйні стосунки, що ґрунтуються на любові й великій взаємоповазі й ніхто нікому не платив". І як доказ непорушності стосунків з Айвазовою називає спільний "великий і прибутковий бізнес".

Крім того, Черновецький переконаний, що юрист Боднарук, поширюючи відомості про його зв'язки із прислугою, підірвав імідж порядного політика, тим самим ускладнивши стосунки з його дружиною.

Як повідомлялося раніше, Черновецький подав у суд за поширення інформації про його особисте життя.

У червні 2011 року вибухнув скандал навколо розлучення Черновецького. Тоді писали, що у мера є коханка Олена Савчук, і дружина Аліна Айвазова погодилася розірвати шлюб із Черновецьким, якщо майно буде поділено навпіл. За попередньою оцінкою, йшлося нібито про $800 мільйонів.

Згодом Айвазова передумала розлучатися і вирішила миритися з Черновецьким.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ