На розвиток Києва наступного року витратять 5 мільярдів



Фото прес-служби Крамаренка

Київська міська державна адміністрація оцінює фінансування програми соціально-економічного розвитку на 2012 рік у близько 5 мільярдів гривень.

Про це повідомив заступник голови міськадміністрації Руслан Крамаренко, пише Кyiv.comments.ua з посиланням на "Українські новини".

"У проекті програми соціально-економічного розвитку на 2012 рік на фінансування капітальних вкладень планується спрямувати майже 5 мільярдів гривень", - сказав він.

Чиновник відзначив, що прогнозні надходження спеціального фонду міського бюджету складуть 858 мільйонів 600 тисяч гривень, субвенція з державного бюджету на виконання функцій столиці – 4 мільярди 230 мільйонів гривень.

Крамаренко додав, що згідно з проектом закону "Про державний бюджет на 2012 рік", для Києва на виконання функцій столиці передбачено 4,6 мільярда гривень.

Попередній пооб`єктний розподіл припускає, що 4,2 мільярда гривень буде спрямовано на об`єкти капітального будівництва в складі програми соціально-економічного розвитку, а решта – на капремонт.

На даний час пооб`єктний розподіл субвенцій ще не затверджено.

Як відомо, у грудні 2010 року Київрада затвердила програму соціально-економічного розвитку міста на 2011 рік.

Згідно з проектом програми, на її реалізацію передбачалося 7 мільярдів 70 тисяч гривень.
 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ