Дельфінарій "Немо" відзначив себе підробною подякою Януковича. ФОТО


"Скандальний" київський дельфінарій "Немо" сам себе нагородив виготовленою власноруч "відзнакою президента".

Про це повідомляють учасники кампанії проти комерційного використання дельфінів з посиланням на відповідь на запит з Адміністрації президента.

На сайті дельфінарію розміщено перелік нагород та відзнак, що їх отримав дельфінарій за свою діяльність.

На першому місці знаходиться так звана "Подяка колективу дельфінарію Немо", яку начебто підписано президентом Віктором Януковичем.

 

Зокрема, у цьому документі президент дякує колективу дельфінарію за "активну участь у спортивно-культурному розвитку молоді", за "самовіддану роботу", "високе почуття обов`язку та громадянську позицію", висловлює сподівання на "успішне продовження нашої спільної діяльності на шляху утвердження України як сильної, процвітаючої держави".

Активісти громадської кампанії проти комерційного використання дельфінів надіслали запит до Адміністрації президента з проханням пояснити, чи справді дельфінарій одержав від президента таку відзнаку.

Однак у відповідь отримали заяву, що такої відзнаки взагалі не існує.

"В Адміністрації президента відсутня інформація про відзначення колективу Київського дельфінарію "Немо" подякою президента Віктора Януковича, фото якої розміщено на інтернет-сайті Київського дельфінарію "Немо". Водночас просимо взяти до уваги, що на даний час такої відзнаки, як подяка президента України, не існує", повідомили у Головному управлінні забезпечення доступу до публічної інформації АП.

 

Українська правда. Київ 

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ