Через ремонт доріг обмежать рух транспорту і змінять рух тролейбусів


У зв’язку з ремонтом асфальту на вул. Артема з 22.00 1 листопада до 05.00 2 листопада буде частково обмежено рух автотранспорту на ділянці від вул. Пимоненка до вул. Кудрявської.

Про це повідомляє КК "Київавтодор".

Також з 21.00 2 листопада до 05.00 3 листопада буде частково обмежено рух автотранспорту на ділянці від Печерського мосту до мосту Патона через ремонт асфальту на бульв. Дружби народів.

Крім того, у зв’язку з ремонтом вулиці Горького буде тимчасово змінено рух тролейбусів №№ 40 та 12 з 1 листопада.

Зокрема, тролейбусний маршрут № 40 буде організовано від Кадетського гаю до вул. Шота Руставелі – за існуючим маршрутом – далі вул. Рогнідинська – вул. Еспланадна –  вул. Саксаганського – вул. Л.Толстого – вул. Урицького – Повітрофлотський просп. – вул. Народного Ополчення – Кадетський гай.

На цей період буде організовано роботу автобусного маршруту № 40тр "Кадетський гай – Протасів яр – вул. Жилянська" з правом проїзду по місячних проїзних квитках, придбаних для проїзду в тролейбусі.

У той же час, тролейбусний маршрут № 12 буде організовано по вул. Смолича – вул. Якубовського – вул. Касіяна – просп. Глушкова – просп. 40-річчя Жовтня – бульвар Дружби народів – станція метро "Либідська".

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ