Попов - головам районів: це було останнє попередження!


Голова КМДА Олександр Попов назвав роботу  районних адміністрацій та комунальних служб з тепловодопостачання незадовільною та дав їм тиждень на усунення недоліків.

Про це Попов заявив у понеділок на апаратній нараді, повідомляє УНІАН.

За словами чиновника, інформацію про реальний справ речей у сфері йому повідомляють кияни безпосередньо.

"Мої звернення до киян, зусилля у налагодженні прямої комунікації між міською владою та громадою дають результат. Тепер всі ми будемо виходити із реального стану речей, а не чиїхось фантазій. Завдяки активності городян, їх зверненням та дзвінкам до Call-центру, на сьогоднішній день вимальовується чітка картина ситуації, що склалася у місті", - сказав Попов.

Чиновник відзначив, що в багатьох випадках, де керівники служб та адміністрацій рапортують про підключення опалення, температура у квартирах є низькою, а гаряча вода холодною.

Загальну ж кількість квартир та під`їздів де взагалі немає тепла та гарячого водопостачання керівник КМДА назвав "неприпустимою".

Найгірша ситуація, на сьогодні у Святошинському, Солом`янському, Голосіївському районах. 

"Це було останнє попередження!" - наголосив Попов, наказавши керівникам районів та комунальних служб до наступної апаратної наради розробити та виконати план заходів з ліквідації проблем тепловодопостачання та проведення ремонтних робіт.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ