Мазурчак: два будинки не отримали тепло, але я на розлив коньяк не даю


Журналісти знайшли у Києві два будинки, які досі не підключили до опалення, однак коньяку від першого заступника голови КМДА Олександра Мазурчака не отримали.

Про це чиновник сказав на брифінгу у п’ятницю, повідомляє УНІАН.

Коментуючи сюжет на одному з телеканалів, автори якого, за словами Мазурчака, не до кінця розібралися у ситуації, він заявив, що обіцяв коньяк за ті п’ять будинків, де взагалі з початку опалювального сезону не підключалось тепло, а не за ті, куди тепло спочатку було подано, а потім прорвало трубу.

"11 тисяч будиків підключені до опалення на 100%. Якщо мені хтось знайде п’ять будинків, які не були підключені до опалення, я дам пляшку коньяку", - повторив Мазурчак.

Він заявив, що добре знає ситуацію в місті: "На сьогоднішній момент є 99 будинків, де є пориви, які ліквідовуються, і за добу десь люди знову отримують тепло. Це є короткочасні перерви через аварії і ліквідацію ситуацій... Я відслідковую кожний день".

За його даними, на ранок сьогоднішнього дня 32 будинки у столиці були без тепла. “Але це вчора лопнули труби і сьогодні до вечора в них буде тепло знову, бо все буде відремонтовано”, - запевнив перший заступник голови КМДА.

Повертаючись до своєї обіцянки про пляшку коньяку, Мазурчак наголосив: “Мова йде про непідключені. Я один такий будинок знаю, а ви його найдіть ще... Мені один кореспондент вчора знайшов два таких будинки. Але я на розлив не даю. Я тільки пляшками. Тому треба п’ять”.

Мазурчак запевнив, що вестиме моніторинг ситуації впродовж усієї зими і вимагатиме оперативного реагування на аварії.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ