Двоє чоловіків пошкодили дев'ять авто


28 жовтня працівниками міліції у Печерському районі столиці затримано двох громадян, які навмисно пошкодили дев’ять автомобілів.

Як повідомляє прес-служба міліції Києва, 53-річний мешканець Київської області зубилом розбив скло у чотирьох машин по вулиці Червоноармійській. Серед пошкоджених авто "Фольксваген", "Тойота", "Мерседес" та "Таврія".

Власники звернулися до міліції й вже за якихось півгодини підозрюваного затримав наряд Держслужби охорони.

"Другий, 18-річний мешканець Печерська, вирішив звести рахунки з власниками машин за допомогою вогню у чотирикутнику вулиць Кіквідзе, Підвисоцьокого, Бастіонної та Білокур. Не пощастило двом "Пежо", "Шевроле", "Фольксвагену" та "Хонді". Машини згоріли не повністю, але місцями лакофарбове покриття пошкоджене суттєво", відзначили в міліції.

Хлопець пожалівся, що до таких радикальних дій його підштовхнув тривалий конфлікт з сусідами та алкоголь. Нібито дорослі глузували з поганого фінансового стану хлопця, чим дуже його ображали. Проте, крім машин месник підпалив ще торгівельну палатку на вулиці та крісло у під’їзді. Чим вони перед хлопцем провинилися, він так пояснити й не зміг.

Наразі власники пошкодженого майна підраховують спричинені збитки.

Вирішується питання про порушення кримінальних справ відносно затриманих. Не виключається, що у рамках майбутнього слідства підозрювані будуть обстежені судовими психіатрами. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ