"Земельного махінатора" Черновецького відпустили, бо він інвалід



Фото Сегодня

Екс-голову земельної комісії Київради Олексія Євлаха, амністували через інвалідність і наявність малолітньої дитини.

Про це пише "Сегодня" з посиланням на адвоката Євлаха Петра Бойка.

"У законі про амністію на 2011 рік обвинувачувані по такою статтею (підробка документів, зловживання у земельній сфері) підлягають амністуванню. Оскільки він є інвалідом 2-ї групи (після ДТП у нього проблеми з ногою, хребтом і цукровий діабет) і має неповнолітню дитину", — сказав Бойко.

Він додав, що на суді Євлах визнав свою провину й відразу був амністований. Тепер він уважається судимим, але проте на волі.

"Учора я сам вивів його із Шевченківського суду. Звичайно, його зустрічала дружина Валентина, вона плакала, також син Максим, родичка. Він сильно схуд і почувається погано. Але я бачив, як він ішов і радів жовтому листю, сонечку, яких він уже давно не бачив", - додав Бойко.

Видання відзначає, що наразі Євлах без роботи — його скоротили в Печерській райадміністрації під час реорганізації, а депутати усунули його з посади голови земельної комісії.

Тим часом 8 листопада буде спрямована до суду справа екс-начальника управління Київради по земельних питаннях Світлани Макєєвої, яка теж обвинувачується в земельних махінаціях з ділянками в Жулянах. Зараз вона сусідка по камері Юлії Тимошенко в Лук'янівському СІЗО.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ