Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4ea8e6953e711/
Українська правда
Київ

Попов просить студентів намалювати логотип Києва

27.10.2011  09:45

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов має намір залучити творчу молодь до співпраці із міською адміністрацією у реалізації проектів, спрямованих на благоустрій Києва.

Про це він сказав під час зустрічі із ректорами творчих вищих навчальних закладів столиці.

Так, за словами Попова, він хоче почути від студентів ідеї стосовно паркової та вуличної скульптури, ландшафтного дизайну тощо.

"Ми підтримаємо ініціативи молоді. Адже саме їй будувати наше місто і жити у ньому. Я хотів би, щоб ваші студенти долучитись і запропонували нам своє бачення та ідеї, які ми могли б у майбутньому реалізувати", - зазначив чиновник.

Він нагадав, що влітку київські студенти представили талановиті роботи з ландшафтного дизайну, проекти малих архітектурних споруд, скейт-парків тощо.

"Найкращі з цих проектів не лише взято до роботи, а й навіть уже реалізовано в місті", - сказав Попов.

Також голова КМДА запропонував колективам вищих навчальних закладів долучитися разом зі студентами до розробки логотипу Києва.

"Чемпіонат Європи з футболу, який відбудеться наступного року, - чудова нагода познайомити світ зі столицею України. Я хочу, щоб уже влітку 2012-го емблема Києва розлетілася усіма куточками планети. Тому вона має стати уособленням нашого міста, квінтесенцією його духу, його понад півторатисячолітньої історії, його майбутнього і його сучасності...", - зазначив голова КМДА.

Він запропонував ректорам творчих вишів делегувати своїх представників до складу журі, яке на першому етапі буде відбирати роботи.

Голова КМДА наголосив, що новий символ Києва має схвалити переважна більшість киян. З цією метою буде організовано громадське обговорення та оцінювання відповідних проектів.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.