Метрополітен влаштує дні відкритих дверей і пересувну виставку


КП "Київський метрополітен" вирішив започаткувати спілкування з пасажирами метрополітену, активістами громадських організацій та політичних партій з метою надання всім бажаючим вичерпної інформації про роботу підприємства.

Про це повідомляє прес-служба підземки.

Відтак, щоквартально на промислових майданчиках підрозділів метрополітену почергово буде проводитися День відкритих дверей, під час яких відвідувачам влаштують презентацію КП "Київський метрополітен", екскурсію у музеї історії метро та відвідування об’єктів підземки.

Вперше День відкритих дверей відбудеться 3 листопада, напередодні 51-річниці з дня введення в експлуатацію метрополітену у Києві.

Програма цього дня: о 9.00 –  презентація КП "Київський метрополітен" (Адміністрація Київського метрополітену, проспект Перемоги, 35), о 10.00 – екскурсія у музеї,  об 11.00 – від’їзд автобусом до електродепо "Дарниця" (вул. Червоноткацька, 1а). 

Реєстрація учасників проводиться за телефонами 238-44-25, 238-54-68.

Крім того, з 3 листопада 2011 року по 30 квiтня 2012 року у метро працюватиме пересувна виставка фотографiй "Київський метрополiтен: погляд зсередини".

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", експозиція покликана ознайомити киян i гостей столицi з трудовими буднями колективу та з нагоди 51-ї рiчницi з дня введення в експлуатацiю першої дiлянки метро.

На фотографiях будуть зображенi спiвробiтники метрополiтену на робочих мiсцях пiд час виробничого процесу.

Спочатку 3 листопада стенди з фотографiями буде виставлено у фойє актового залу адмiнiстрацiї метрополiтену.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ