Зоопарк каже, що не торгує тваринами


Київський зоопарк заперечує факт продажу тварини зі звіринцю у приватні руки.

Про це заявив заступник гендиректора зоопарку по зоологічній частині Костянтин Орлов, повідомляє УНІАН.

"Я офіційно заявляю, що Київський зоопарк ніколи не продає тварин у приватні руки. Завжди є торгівля тваринами або обмін тваринами між зоопарками. При цьому продаж завжди відбувається за договірною ціною, бо в нас навіть відсутні як такі ціни на тварин. У приватні руки Київський зоопарк тварин не продає", – сказав Орлов.

Коментуючи інформацію про продаж удава, що належав звіринцю, приватній особі Орлов пояснив, що встановлений факт продажу пітона не стосується тварини, яка належить Київському зоопарку.

"20 жовтня провели інвентаризацію тварин. На основі цієї інвентаризації було встановлено, що всі наші тварини – на місці", – запевнив працівник звіринцю.

У свою чергу співробітники зоопарку, які начебто були причетні до продажу тварини, – працівник відділу акватераріумів Іван Неїжко і працівник по догляду за тваринами цього ж відділу Денис Денисенко – розповіли, що до них звернувся молодий хлопець з проханням продати удава, якого він хоче подарувати товаришу на день народження.

За їхніми словами, вони пояснили хлопцю, що в зоопарку тварин не продають, і що йому слід шукати у приватних колекціях. Однак, бажаючи допомогти, вони погодилися знайти приватного колекціонера, і до вечора вже мали контакти людини, яка готова була продати удава.

Як відомо, раніше з'явилася інформація, що столичний зоопарк торгує тваринами.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ